Klantervaringen

Tevreden klanten zijn ons succes. Wij zijn erg trots op de aanbevelingen die onze klanten hieronder schrijven.

Marco (april 2018)
You were really a big help for me. With my complex situation in a foreign country it has been a challenge to get the mortgage. You were always available for me which I appreciate a lot. Now i can say that Spanish banks are very different from what i am used to ;). Thanks a lot!

Jan K. (april 2017)

Thanks a lot for your help to get a mortgage for our second house in Spain. It all went very smoothly when you stepped between the financial bank and us and explained the bank our financial position perfectly .

In this way we could follow our dreams to buy a second home in sunny Spain. We recommend you to everybody if they want financial advice to buy real estate in Spain.

Jacques en Erie B. (maart 2017)
Beste Astrid en Martin, Afgelopen vrijdag is het huis in Elviria op onze namen gezet! We willen jullie heel hartelijk bedanken voor al jullie inzet, het was geen gemakkelijke zaak, mede door het feit dat het op alle vier de namen moest komen te staan.
De complexiteit van het financiële gedeelte, waarmee jullie ons ons zéér deskundig hebben geholpen, hadden wij zelf nooit klaargespeeld! Nogmaals willen wij jullie daar héél hartelijk voor bedanken!

Ron, ondernemer (september 2016)
Na langdurig contact met verschillende tussenpersonen en de bank zelf, kwamen we via onze makelaar in contact met Hypotienda. Onze contactpersoon was Saskia Gruijters.

Het contact met haar verliep heel prettig. Ze communiceert snel en duidelijk. Wij liepen tegen de vele regeltjes aan in Spanje, maar zij heeft ons hierin uitstekend begeleid. Na regelmatig over en weer contact is het uiteindelijk heel vlot verlopen.

Dalina (august 2015)
In regards with your services, i am really pleased we chose you as i had a great experience. All correspondences were detailed and clear, and also on time. A mortgage process is not easy. Yet you made it possible and not too stressful to deals with this paperwork and communications. Thanks you so much for all your help. You're friendliness was great, your availability and willingness to help me out was excellent and is appreciated. I am very happy to work with you again. 


M.V.G. V. - Van E.(26/01/2015)

Hiermee wil ik bevestigen dat ik het zeer op prijs stel over de geleverde prestatie van het kantoor Hypotienda in Marbella ,zeker als het gaat over vriendelijkheid en ook dat men in onze eigen taal kan praten met mekaar waardoor de snelheid van uitvoering van dossier zeer vlot en aangenaam verloopt,ook de bijstand in het proces van de hypotheek was enorm 

Ik kan maar een ding zeggen  BEDANKT voor alles , en kan alleen het kantoor maar aanbevelen aan de toekomstige Belgen en Nederlanders die in spanje iets willen kopen.

Antoon van V. (13/5/2014)
Graag wilde ik een referentie schrijven wat Hypotienda heeft betekend voor mij en mijn gezin. Zeven maanden geleden zijn wij begonnen met de aankoop van een appartement in Spanje. De eerste 6 maanden ben ik bezig geweest met verschillende bemiddelaars om een hypotheek te verkrijgen in Spanje. Helaas kwam het steeds niet tot een akkoord om verscheidene redenen. Ik kwam via een kennis in aanraking met Hypotienda toen wij eigelijk de hoop al hadden opgegeven.

Bij Hypotienda vertelde ze me dat er zeker wel mogelijkheden waren om het voor elkaar te krijgen, zodoende besloten ik en mijn vrouw om het nog maar een keer te proberen.  Het contact liep zeer vlot en met welke vragen we ook kwamen er was steeds zeer snel antwoord, wat wij super aangenaam vonden. Wij kregen de hypotheek zeer snel rond wat weer aangeeft dat Hypotienda over zeer veel knowhow en de juiste relaties beschikt. Wat verzekeringen betreft zijn wij ook zeer adequaat begeleid en geholpen.

Wij zijn net terug van onze aankoop en hebben nu al weer heimwee om terug te gaan. Bij deze bedanken wij het hele team van Hypotienda!!!! 

Martin & Amy (22/4/2014)
Bedankt voor goede service en betrouwbaarheid en het was top om gewoon een nederlands contact persoon te hebben (Melanie) om een hypotheek in Spanje aan te vragen! 

Bedankt voor alles en Hypotienda is zeker een aanrader.

Remco & Janneke Ibiza (24/4/2014)
We zijn hartstikke tevreden met jullie services. Bij deze mijn referentiepunten voor Hypotienda en voor jou:

  • Duidelijke communicatie en uitleg
  • Korte lijnen
  • Duidelijke uitleg / vertaling van alles in Spaans en van gang van zaken in Spanje; kennis van zaken
  • Daadkrachtig (hypotheekaanvraag gelukt J)
  • Helderheid over welke informatie opgeleverd moest worden richting bank, niet steeds extra informatierondes
  • Fijne en complete begeleiding tot aan dag van tekenen toe (gehele traject)
  • Oftewel een kort, helder, zakelijk traject met goede afloop!!

 Dus nogmaals bedankt J!

Arjan en Adrie A. (18/2/2014)
Bedankt voor je inzet en enthousiasme waarmee jullie ons ondersteund hebben. Het was een hele onderneming, maar we zijn blij dat we de stap toch gezet hebben. Er komt nog een hoop administratie bij kijken, maar dit is inmiddels is alles duidelijk. Nu maar snel inrichten en genieten. Super begeleiding! Bedankt!!

Pim en Simone V. (23/10/2013)
Een huis kopen, een hypotheek afsluiten is in je eigen land al een belangrijke en ingewikkelde zaak.  Andere taal en wetgeving maken het in het buitenland nog complexer. Het is dus wel zo prettig en waardevol als  iemand met veel lokale ervaring  in je eigen taal je over deze materie kan adviseren.

Saskia van Hypotienda heeft ons met expertise en enthousiasme in dit proces begeleid. Haar persoonlijke aandacht voor feed back, continue informatie over de voortgang van de procedure en haar persoonlijke begeleiding was opvallend te noemen. Doet meer dan wat ze noodzakelijkerwijs moet doen, hetgeen rust en vertrouwen geeft. Wat ons betreft een aanrader.”

Lilian en Leonardo (oktober 2013)
Bij de aankoop van ons appartement op Mallorca heeft Saskia en haar team van Hypotienda ons begeleid. In Spanje gaat het kopen van een huis net even anders dan in Nederland. Het is prettig om iemand te hebben waarmee je goed kunt overleggen in het Nederlands, die de Spaanse terminologie meester is en weet hoe je met de Spaanse bureaucratie moet omgaan.

Ze hebben ons snel en professioneel geholpen om alle zaken rond hypotheek en verzekeringen te organiseren en adviseren. De communicatie is open, eerlijk en persoonlijk. Ook hebben ze een groot netwerk waardoor ze ons ook hebben kunnen doorverwijzen naar de goede verschillende partijen. Wij zijn dan ook blij dat wij Hypotienda hebben gevonden op het internet en zeer tevreden met het resultaat.

Wij kunnen Hypotienda dan ook van harte aanbevelen voor hypotheken, verzekeringen en begeleiding van vastgoed transacties in Spanje.

Erik F. (7/10/2013)
Bij het opzoek gaan naar een geschikte autoverzekering, hebben we verschillende aanbiedingen onderzocht en zijn we tevens via een vrienden advies terecht gekomen bij Hypotienda. 
Dit was een schitterende ontdekking want, zelfs zonder ons te verplaatsen, de service die geboden werd, was efficiënt, zeer klantvriendelijk, hulpvaardig en vooral zeer snel, zodat we met onze auto op een minimum van tijd en met de nodige documenten, de weg op konden. Bovendien werd dit alles in een feilloos Nederlands gecommuniceerd, wat zowel het vertrouwen als het begrijpen sterk ten goede kwam.

Het warme onthaal en de uitstekende service van Chantal Faessen en de andere medewerkers, kunnen we dan ook van harte aanbevelen.

G. Jansens (3/10/2013)
Op een website voor Nederlanders die naar Spanje gaan emigreren ben ik uitgekomen bij Hypotienda. Mijn contactpersoon was een erg vriendelijke vrouw. Ik stelde een aantal vragen mbt tot een autoverzekering en een ziektekostenverzekering. Binnen een werkdag had ik al antwoord op mijn vragen. Zodoende kon ik op de dag dat ik mijn auto gekocht had hem direct laten verzekeren. Twee dagen later heb ik het geld kunnen overmaken en blij met het vertrouwen dat Hypotienda mij gegeven heeft. Goede service in mijn eigen Nederlandse taal.

Erg tevreden.

Guido W. & Gerard V. (22/3/2013)
Wij zijn erg tevreden met de begeleiding van Hypotienda bij de aankoop van een appartement in Sitges.
Saskia kwam op ons eerlijk en betrokken over en was snel te bereiken op momenten dat het er echt op aan kwam. 

Een paar jaar geleden hadden wij ook al eens advies ingewonnen bij Hypotienda en daar kwam uit dat het toen voor ons niet haalbaar was om op een verstandige manier te investeren in Spanje. Toen hadden we al een goed gevoel bij Hypotienda.....simpelweg omdat men eerlijk, fair en realistisch was naar ons toe.

Als je een aankoop in Spanje gaat doen is het erg fijn Nederlandse begeleiding te hebben. Het werkt eenmaal anders in Spanje en hoewel we best een woordje Spaans spreken zijn o.a. hypothecaire aangelegenheden toch best lastig zelf te regelen.

Heel erg bedankt voor alles!¡

Patrick en Fons (16/12/2012)
In september hebben wij besloten een appartement aan te kopen in Marbella.Eenmaal beslist blijft het een grote stap in het onbekende. Daarom besloten wij beroep te doen op de diensten van Hypotienda. Saskia en haar team hebben ons echt perfect en zeer professioneel begeleid en dit zowel naar de Spaanse bank toe ,als op verzekeringsvlak. 

Het is werkelijk aangenaam om in je eigen taal alles vlot kunnen te laten verlopen dank zij hun steun. Alle vragen, die er tenslotte veel zijn,werden altijd vriendelijk beantwoord. Service  is voor hen geen ijdel woord ,maar dagdagelijkse praktijk !

Een aanrader voor iedereen !!

Melanie & Michel (4/9/2012)
Sinds maart 2012 wonen wij in Vejer de la Frontera. Bij een emigratie horen nu eenmaal een heleboel zaken die je moet regelen. Een van de belangrijkste dingen is toch wel om je goed te verzekeren. Dankzij Hypotienda is dit uitstekend gelukt! Omdat wij niet écht in de buurt van Marbella wonen, heeft Ilse toch alle tijd vrijgemaakt om ons over de diverse verzekeringen te informeren en adviseren.

Uiteindelijk hebben we dan ook alle verzekeringen bij Hypotienda ondergebracht want hoe goed je Spaans ook is, het blijft prettig om in je eigen taal te woord te worden gestaan. Kortom: Hypotienda is een échte aanrader.

Antoinette K. (30/8/2012)
Als je zoals ons op het platteland van Spanje woont kunnen (mede door de taal barriere- men spreekt hier ´plat´ Andalusisch) dingen die in Nederland makkelijk te regelen zijn zoals een zorg- en een auto verzekering een hele uitdaging zijn. Je loopt hier minder makkelijk bij een spaanse verzekerings agent naar binnen dan dat je in Nederland gewend zou zijn. Wat een verademing was het vorg jaar dan ook om binnen een dag een zorgverzekering bij Hypotienda af gesloten te hebben.Makkelijk, gewoon via de mail de mogelijkheden door gelopen én een scherpe offerte gekregen.

En wat is er fijner na aankoop van een nieuwe auto binnen 2 uur de autoverzekering geregeld te hebben, en je in auto weg kunt rijden met gevoel een goede verzekering te hebben?

Kortom, door de snelle, vriendelijke én proffesionele service hier een tevreden klant!

Jacqueline van der V. (30/8/2012)
Sinds ongeveer twee jaar hebben wij onze autoverzekeringen ondergebracht bij Hypotienda.
Niet alleen vanwege het gunstige tarief. Het blijkt ook allemaal toch wat makkelijker te zijn, wanneer je één en ander in het nederlands kunt uitleggen en bovendien ook duidelijk in het nederlands antwoord krijgt. Verder wordt er snel en accuraat gewerkt. Het beviel zo goed, dat wij ook onze ziektekostenverzekering van DKV hebben overgezet naar Hypotienda.

Marion van der W. (30/8/2012)
Mijn man en ik hebben inmiddels 4 jaar ervaring met Hypotienda. Vanaf het begin zijn wij zeer tevreden met de service en dienstverlening. Dit had als gevolg dat wij ook andere verzekeringen hebben overgezet naar  Hypotienda. Welke vraag of probleem je ook hebt, je wordt vrijwel direct op een hele vriendelijke behulpzame wijze geholpen met een oplossing/offerte/antwoord/advies. 
TOP! 

Helen G. (22/8/2012)

Aangezien het bedrijf waar ik voor werk in hetzelfde kantoor huist als Hypotienda was het voor mij een logische stap mijn verzekeringen in 2010 onder te brengen bij Hypotienda. Mijn verzekeringsagent in eigen huis én in mijn eigen taal, hoe prettig is dat!

Doordat ik ook een beetje achter de schermen mee kan kijken, groeit mijn vertrouwen alleen maar meer. Het enthousiaste team van Hypotienda denkt met je mee, zoekt passende oplossingen en biedt een supergoede service. Een aanrader voor iedereen!

Charo van H. (21/8/2012)
Sinds 4 mei 2006 ben ik een klant van Hypotienda en maak ik gebruik van haar verschillende services. 
Het begon met een hypotheek, gevolgd door een inboedelverzekering, autoverzekering en ziektekostenverzekering. 
Nu alleen nog een pensioen opbouwen in Spanje en ik heb het hele Hypotienda service pakket compleet! 

De reden waarom ik voor Hypotienda heb gekozen, en voor al haar services, ligt in het simpele 
feit dat Hypotienda  efficiënt te werk gaat in Spanje én in eigen taal! 
Dus als de vriendelijke dame op kantoor zegt dat ze je vandaag terugbelt, dan belt ze je ook dezelfde dag terug! 

Simpele zaken als oprecht advies, duidelijke communicatie en klantvriendelijke afhandeling staan bij mij hoog in het vaandel en deze zaken zijn helaas steeds moeilijker in de Spaanse maatschappij te vinden. 
Hypotienda voldoet aan mijn wensen en daarom ben ik een zeer tevreden en trouwe klant.

Arné en Jan uit Almeria (18-7-2012)
Als eerste willen we je bedanken voor de voortreffelijke begeleiding. Het is erg prettig om met mensen zoals jij te werken. Zeker als t onbekend terrein is. We hebben dan ook alleen maar lof voor jullie als team en in t bijzonder jij die onze droom toch ook heeft helpen waar maken. Jij Saskia Gartsen en Claus hebben het voor ons mogelijk gemaakt en dat waarderen we. We weten je te vinden als we weer wat nodig hebben als het gaat om jouw terrein.

Nogmaals hartelijk dank en ik zal je wat foto's sturen als ons stekje onder de zon klaar is. We zijn druk met verzamelen van een gezellig interieur.

Tot horens. Groet Arné en Jan 

Herman en Ineke K. (9-8-2011)
Wij hebben vorig jaar besloten onze verzekeringen in Spanje over te sluiten naar Hypotienda. 

Wij spreken geen vloeiend Spaans en dan is het vaak moeilijk uit te leggen wat je precies bedoeld. Na een vervelende inbraak een maand geleden hebben wij ervaren hoe goed Hypotienda de afwikkeling voor ons geregeld heeft.

Wij kregen ook het advies om eens te kijken naar de hoogte van onze inboedelverzekering en deze zo nodig te verhogen want er moet altijd eerst iets gebeuren en dan pas ervaar je dat je misschien wel onderverzekerd bent.
Voor ons niets dan goeds voor Saskia, Ilse en Camilla.

Familie van Eck (2011)
Wij zijn zelf werkzaam binnen de financiële sector en zijn uiteraard kritisch omtrent de dienstverlening. Hypotienda maakte en maakt de beloften waar en staat wat ons betreft op hetzelfde hoge niveau als dat wij naar onze klanten zouden doen; creatief denken aan uitstekende oplossingen, afspraken nakomen, onafhankelijk advies en een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Kortom, een aanrader.

Armand (2011)

Nadat mijn gezin en ik naar Ibiza verhuisd zijn is het team van Hypotienda ons zeer goed van dienst geweest. De adviezen over de verschillende verzekeringen waren nauwkeurig waarbij met name de persoonlijke benadering en de pro-actieve werkwijze van diverse medewerkers ons erg aansprak. Wat ons betreft is de prijs/ kwaliteitsverhouding uitmuntend en derhalve beschouwen wij Hypotienda als een langdurige partner voor ons.

Gerard en Riet K.
Wij zijn 100% tevreden over de werkwijze van Hypotienda. Jullie hebben een goede hypotheek voor ons afgesloten en ook m.b.t. de assurantieportefeuille zijn wij goed geadviseerd.   

Fam. B. uit Wassenaar
Nadat je een huis hebt gekocht in het buitenland, is het goed om de juiste informatie te krijgen over een te verkrijgen hypotheek en de aanverwante verzekeringen.

Bij Hypotienda, ben je echt aan het goede adres, duidelijke adviezen, nederlands sprekend, accuraat en zeer service gericht, verder kunnen zij veel meer details geven over de regels die in een ander land kunnen gelden. Kortom wij hebben het als heel positief ervaren en zullen de kontakten zeker instant houden, ga zo door.

Emile H.
Alhoewel wij Spaans spreken, lezen en schreven en wij sinds jaren ook al verzekeringen hebben in ander spaanstalig land, zijn wij erg blij met Hypotienda.

Als Nederlander wil je gewoon teruggebeld worden en een antwoord op je email het liefst nog dezelfde dag. Hier in zuid Andalucia denken ze daar heel anders over.

Gerard ten V.
Vorig jaar ben ik overgestapt naar Hypotienda en inmiddels heb ik mijn auto’s en huisverzekering daar lopen. De premies die ik betaal zijn lager dan voorheen en de dekkingen van de maatschappijen zijn goed, maar belangrijker nog is de functie van de tussenpersoon. Hypotienda treedt op namens mij naar de verzekeraars zodat mijn dossier op de juiste stapel terecht komt en alles snel wordt afgehandeld. Als ik Hypotienda mail krijg ik binnen 24 uur een reactie en weet ik dus precies waar ik aan toe ben. Kortom ik ben 100% tevreden en zou Hypotienda aan iedereen aanbevelen. Daarnaast zijn het ook nog eens leuke spontane meiden!

Familie J.G. K.
Wij kunnen niet anders dan lof hebben voor Hypotienda, voor de deskundige, vriendelijke en hulpvaardige begeleiding bij de aankoop van onze woning in Malaga.

Dr. D. Wijnberg (Plastisch chirurg, Nijmegen 
www.dokterdavid.nl)
Hypotienda is een juweel voor de hollandse koper in Spanje. Al je onwetendheid wordt door het team opgevangen en door Saskia in het bijzonder. Het onderhandelen, de koop de afhandeling en de Spaanse eigenaardigheden worden door hun ondervangen.

Ik zou het niet zonder hebben kunnen doen en bij een volgende koop gebruik ik hun weer.

Joost J. en Joyce van O.
Toen wij een huis kochten in Spanje hebben wij onze hypotheek via Hypotienda laten lopen. Inmiddels hebben wij ook een aantal verzekeringen bij hen ondergebracht. Het is niet alleen prettig om in het Nederlands te kunnen communiceren over soms wat ingewikkelde kwesties, ook de manier waarop er met ons meegedacht wordt in diverse situaties, is zeer plezierig. Duidelijk en realistisch. Kortom wij zijn zeer te spreken over de dienstverlening van Hypotienda.

Familie Bosch
Wij, familie Bosch, hebben zowel hypotheek als verzekering bij Hypotienda afgesloten. Wij zijn zeer tevreden over deze firma. Ze zijn altijd bereikbaar, vriendelijk en snel met antwoorden op de vragen die je ze stelt,  geen moeite is teveel.  Wij zijn Nederlanders die in Spanje wonen maar niet 100% kunnen communiceren in het Spaans over hypotheken etc en Hypotienda heeft ons daar heel goed bij geholpen. Het bleek ook nog eens dat onze verzekering een stuk goedkoper was als de voorgaande dus prijs kwaliteit is prima. Wij zouden iedereen dus aanraden om contact met Hypotienda op te nemen voor een goed en eerlijk advies met vriendelijk personeel.

Anita en Hans G.
'Na het zoeken van een andere opstal- en inboedelverzekering kwamen we terecht bij Hypotienda. Met uitgebreide informatie hielpen ze ons, per mail én per telefoon. Wij zijn zó tevreden dat we nu tevens onze twee autoverzekeringen via Hypotienda hebben afgesloten.'

Bas G.
Tot op heden moet ik je zeggen dat jullie service uitstekend is, er wordt vlot gereageerd op vragen en niet moeilijk gedaan als papieren wat later worden teruggestuurd omdat we niet elke week in Spanje zijn.

De service is goed en als je op deze doorgaat zal dat best lukken met jullie.

Ernest H. & Hans T., Alcaudete (Jaen)
Bij Hypotienda, wordt je goed en vakkundig voorgelicht wordt je eerlijk, fijn en bijzonder goed geholpen. Een aanrader voor een ieder.

Dr. A.R. E.
Wij hebben jullie service als zeer positief ervaren. Snelle reactie op onze vragen via e-mails, zeer deskundig advies en op de hoogte van alle regels zowel in NL als in SP. Zeer goede en vriendelijke verhouding met de klant, staan altijd klaar voor de klanten, het is een echte aanrader.

Jan H. te Marbella. Ondernemer in Nederland
Een nieuw huis in een nieuwe woonplaats in een nieuw land betekent dat je voor bemiddeling van vele zaken een “partner” zoekt.

Iedereen die je spreekt heeft wel een goede tip.  Natuurlijk alles kan gedaan en geregeld worden. Iedereen heeft het beste bureau, de beste accountant, de beste assurantie bemiddelaar, etc. etc.  Maar waarmee vergelijk je het. Wat ben je gewend.

Na 30 jaar ondernemerschap verzamel je vele goede en slechte ervaringen. Zo ook in Spanje. Doch Hypotienda maakt het verschil. Men werkt er zoals ik gewend ben. Een wens of probleem van een klant zetten ze snel om in een passende oplossing. Na acceptatie wordt ons voorstel snel en degelijk afgewikkeld. Het kost de klant een minimum aan tijd en levert een maximum aan profijt.

Uiteindelijk slaagde alleen Hypotienda er in mijn hypotheek perfect te regelen Nu zijn mijn woning- en inboedelverzekeringen beter dan voorheen. Mijn autoverzekeringen nu goed ondergebracht en ook nog eens goedkoper. Ook de nazorg op een manier waar anderen nog wat van kunnen leren.

Danny F.
Wij ervaren de dienstverlening van Hypotienda simpelweg als: deskundig, klantvriendelijk, snel en met gevoel voor after sales. 

NB: Hypotienda heeft goedkeuring gevraagd en verkregen voor vermelding van de klantnamen. 

 

Hypotheek Ibiza